Kom gezellig spelen en leren.

*Ik ben Zainab Qasimi. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen van (2013) en (2014). Ik ben gediplomeerd gespecialiseerd pedagogisch medewerker en heb ruim 4 jaar ervaring in de kinderopvang. Ik heb tot eind februari (2023) in de kinderopvang gewerkt en per 1 maart (2023) ben ik als gastouder gestart. Ook ben ik in het bezit van een certificaat EHBO aan kinderen.

 

*Wij wonen aan de Spadelaan/ hoek Lokomotiefstraat in een drive-in woning. De benedenetage is helemaal ingericht voor de opvang en ook de tuin wordt als buitenspeelruimte gebruikt. Er is 1 slaapruimte met 3 ledikantjes. Direct in de buurt zijn twee kinderspeelplaatsen.
*Ik ben een zorgzame, rustige en geduldige gastouder. Ik bied de kinderen een warme, gezellige sfeer en geef elk kind de aandacht die het nodig heeft. Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich in zijn/haar eigen tempo.

Ik geef de kinderen een plek waar ze rust en regelmaat vinden net als thuis. Een plek waar ze samen kunnen spelen en de wereld kunnen ontdekken in een veilige, kleine groep. Ik werk met een dagritme, zodat de kinderen weten waar ze aan toe zijn. Ik bied de kinderen activiteiten die passen bij de leeftijd van het kind/kinderen. Activiteiten zoals: knutselen, boekjes lezen, puzzelen, kleien, zingen, spelletjes spelen etc.

Graag ga ik met de kinderen veel naar buiten, gewoon om even een wandeling te maken of met z’n allen gezellig naar de speeltuin of kinderboerderij te gaan.
Ik vind gezonde en gevarieerde voeding erg belangrijk. Elke dag verse groente/fruit en tussendoortjes bijvoorbeeld: rijstwafel, soepstengels, of rozijnen en voor de baby’s maisfingers. De voorkeur van drinken gaat bij ons uit naar water, melk of warme thee.

 

 

 

 

 

*Het Locomotiefje is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 7.30 tot 18.00 uur voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De tijden zijn ook bespreekbaar. Heb je onverwachts een extra dag of dagdeel opvang nodig? Of wil je ruilen? Vraag wat mogelijk is.