Hoi,

Ik ben Wjera en kom uit 1986. Ik ben geboren in Paramaribo en heb een Hollandse opvoeding genoten. Sinds begin 2022 ben ik gastouder en ik vind het geweldig! Ik vind het ontzettend leuk om kinderen om me heen te hebben, en om elke keer weer voor een héél klein babietje te mogen zorgen! Ik vang kindjes op in de leeftijd van 0-4 jaar. Dit doe ik in Apeldoorn zuid, waar mijn 3 dochters en ik wonen. Ook hebben we een heel gezellige en lieve koningspoedel in huis en in de tuin lopen er kipjes.

We hebben een heerlijke ruime tuin, die ingericht is voor kinderen met een glijbaan, zandbak, duikelrek, trampoline en een speelhuisje. We zijn ook graag en veel buiten, ook als het weer wat minder is. Kinderen genieten ervan om in plassen te stampen, het maakt ze niet uit of het regent of niet!

Mijn gastouderopvang heet Groei en Bloei. Door het geven van aandacht en het bieden van beschikbaarheid aan kinderen, zullen ze zich veilig voelen en zullen ze groeien en bloeien.

Ik werk niet vanuit een bepaalde geloofsovertuiging, maar kindjes van elke geloofsovertuiging zijn welkom! Voor mij is iedereen hetzelfde, ongeacht huidskleur, komaf, geloof, geaardheid, enz.

 

Wilt u kennismaken met mij? Neem dan contact op met Gastouderbureau FIJN!

Tot ziens, Wjera.