Hoe werkt het?

Kinderopvang bij een gastouder is een kinderopvang op maat. Dit houdt in dat (indien u zelf nog geen gastouder heeft gevonden) Gastouderbureau FIJN voor u op zoek gaat naar een geschikte gastouder die aansluit bij uw wensen. Het werkgebied van Gastouderbureau FIJN ligt voornamelijk in de regio Apeldoorn / Vaassen / Epe / Twello / Klarenbeek.

De aanmelding en inschrijving:

Om uw wensen goed in kaart te brengen kunt u het beste contact op nemen middels het aanmeldingsformulier.

Wilt u liever eerst telefonisch of schriftelijk informatie inwinnen dan kan dit uiteraard ook, daarvoor kunt u contact opnemen met het gastouderbureau.

Tijdens dit gesprek (dat geheel kosteloos is) zullen wij uw wensen in kaart brengen en uitleg geven op uw vragen en de mogelijkheden met u door nemen. U kunt op een later tijdstip besluiten tot definitieve inschrijving over te gaan hier zijn geen kosten aan verbonden.

Na dit gesprek zullen wij overgaan tot het benaderen van gastouders die voldoen aan de door u aangegeven criteria. Indien wij een geschikte gastouder(s) hebben gevonden nemen wij contact met u op om te overleggen of u zich kunt vinden in het profiel van de gastouder. Mochten er meerdere geschikte gastouders beschikbaar zijn, krijgt u de gelegenheid om met meerdere van hen kennis te maken zodat u een goed overwogen keus kunt maken.

Lees meer..