Ben je op zoek naar een zorgzame, rustige en liefdevolle gastouder voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

 

Mijn naam is Tineke en ik woon samen met mijn man en kat. Wij hebben drie kinderen van 23, 25 en 27 jaar, en zijn ondertussen ook opa en oma geworden. Voorheen was ik werkzaam als ambulant hulpverlener bij gezinnen. Het werken met kinderen vind ik superleuk om te doen.

Hierom heb ik bewust gekozen om als gastouder te gaan werken, om op deze manier in alle rust mijn volledige aandacht en tijd aan kinderen te geven. Mijn opleidingen Sociaal Pedagogisch Werk (2009-2010) en Sociaal Pedagogisch Hulpverlener (2012-2015) vormen een goede fundatie voor het gastouderschap. 

Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn/ haar eigen manier, met eigen kwaliteiten en op een eigen tempo.

 

Ik draag zorg voor een leerrijke, veilige en gezonde omgeving waarbij er voldoende spel- en speelmateriaal aanwezig is. Ik ben creatief en duidelijk, met veel geduld en kijk naar de mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden.

Kinderopvang MAMA10 is geopend van maandag t/m donderdag, 07:30 uur tot 18:30 uur. Flexibele opvang is in overleg mogelijk.

 

Kinderopvang MAMA10 is gelegen in Apeldoorn, in de wijk Zevenhuizen op loopafstand van het Mheenpark. Onze vrijstaande woning is kindvriendelijk gemaakt, en we hebben een zonnige besloten tuin waar kinderen met veel plezier kunnen spelen.

Vind je het leuk om kennis met mij te maken? Neem dan gerust contact op. Mijn deur staat voor je open!