Om uw wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen kunt u het beste contact met ons opnemen door het invullen van het aanmeldingsformulier. Deze kan digitaal verstuurd worden. Binnen 3 werkdagen zal Gastouderbureau FIJN contact met u opnemen voor een intakegesprek. Deze zal bij u thuis plaatsvinden. Op het aanmeldingsformulier kunt u een deel van uw wensen reeds aangegeven .

Tijdens dit gesprek (dat geheel vrijblijvend en kosteloos is) zullen wij uw wensen in kaart brengen en uitleg geven op uw vragen en de mogelijkheden met u door nemen. U kunt op een later tijdstip besluiten tot definitieve inschrijving over te gaan. Aan de inschrijving zijn geen kosten verbonden.

Wilt u liever eerst telefonisch of schriftelijk informatie inwinnen dan kan dit uiteraard ook, daarvoor kunt u contact opnemen met het gastouderbureau.

Na definitieve inschrijving zullen wij overgaan tot het benaderen van gastouders die voldoen aan de door u aangegeven criteria. Indien wij een geschikte gastouder hebben gevonden nemen wij contact met u op om te overleggen of u zich kunt vinden in het profiel van de gastouder.

Verdere informatie kunt u vinden onder ‘werkwijze‘.