Hallo allemaal,

Ik ben Patricia de Bruijn en ik woon sinds september 2020 met mijn partner en dochtertje (september 2015) midden in het mooie dorp Beekbergen. Wij hebben een kindvriendelijk huis en tuin met een grasveld, speelhuisje met glijbaan, trampoline, een netschommel en wat fietsen, steppen en loopkarretjes. Wij wonen in een rustige en kindvriendelijke buurt met een groot park met veel speeltoestellen om de hoek. Ook de basisschool OBS Beekbergen is bij ons op loopafstand bereikbaar waar ik kinderen na schooltijd op haal.

Sinds september 2020 stel ik ons huis open voor gastkinderen in de leeftijd van 0 t/m 8 jaar. Gastouderopvang Patricia is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 8-18 uur. Ik ben een lieve, warme en rustige gastouder.

Als kind hielp ik altijd graag andere mensen en zorgde graag voor iedereen. Kinderen heb ik altijd al leuk gevonden en heb van jongs af aan oppaswerk gedaan en jaren lang stage gelopen in de kinderopvang. In 2008 heb ik mijn diploma afgerond en ben ik gaan werken bij een kinderopvang organisatie bij kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en peuterspeelzalen. Met veel plezier heb ik er gewerkt, maar ik wilde graag voor mijzelf gaan beginnen. Sinds juli 2016 ben ik in Zuidbroek (Apeldoorn Noord) gaan werken als gastouder  en sinds september 2020 in Beekbergen. Ik heb het erg naar mijn zin als gastouder. Dit is voor mij een grote droom die is uitgekomen en mijn dochtertje is blij met haar speelmaatjes.

Enkele dingen die ik belangrijk vind zijn, duidelijkheid, structuur en regelmaat. Deze belangrijke aspecten komen dan ook dagelijks terug. Het belangrijkste is echter dat de kinderen zich hier veilig en thuis voelen en lekker kind kunnen zijn. Ik vind het belangrijk dat kinderen de ruimte krijgen om te spelen en zich individueel op hun eigen manier te ontwikkelen. Ik vind het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en dat we respect naar elkaar hebben. Zelfredzaamheid, zelfstandigheid, zelf oplossen van conflicten en elkaar helpen waar nodig vind ik erg belangrijk in de ontwikkeling. Hier ondersteun ik de kinderen graag in.

Kom je een kijkje bij mij nemen?
Neem dan even contact op met Gastouderbureau FIJN!

Lieve groetjes Patricia