Welkom bij Gastouderopvang ‘Het Eekhoorntje’!
Mijn naam is Nadia Bokslag-Alkaff en ik ben de trotse eigenaresse van Gastouderopvang ‘Het Eekhoorntje’.

Gastouderopvang ‘Het Eekhoorntje’ is een flexibele, kleinschalige, professionele vorm van kinderopvang in een huiselijke sfeer voor kinderen van 0 t/m 4 jaar.

 

 

Wij beschikken over een eengezinswoning met een eigen slaapruimte voor de opvang waar uw kindje veilig en rustig kan slapen indien hij of zij daar behoefte aan heeft.
Ook hebben wij een grote afgesloten achtertuin waar uw kind met veel plezier kan spelen met de glijbaan, zandtafel en al het overige speelgoed wat aanwezig is. In de zomer spelen wij ook buiten met een leuke waterbaan!

Dagindeling:
‘Het Eekhoorntje’ heeft te maken met verschillende leeftijden die ieder een eigen dagritme hebben.

Ik heb een globale dagindeling dat zorgt voor rust en structuur maar ik probeer wel zo veel mogelijk aan de wensen van de ouders te voldoen.

Materialen en activiteiten:

Alle materialen zoals een box, duo-ledikanten, slaapzakken/beddengoed, wipstoel, binnen speelzand, fietsjes, loopauto, duplo, blokken, speel keukentje, grote autogarage en overig speelgoed is aanwezig.
Ook vind ik het erg leuk om creatief met uw kind bezig te zijn zoals knutselen, verven, kleuren en kleien.

Ik ga ook veel met de kinderen eropuit. Zo gaan we regelmatig naar de kinderboerderij, eendjes voeren in het park of gewoon een lekkere wandeling maken.

Dit doen we met de bakfiets, bolderwagen, kinderwagen of buggy die bij gastouderopvang ‘Het Eekhoorntje’ aanwezig zijn.

Ook werk ik met VVE Kiki dit doe ik op een speelse en leuke manier zodat het VVE programma leuk en leerzaam is!

Wilt u meer informatie over Gastouderopvang ‘Het Eekhoorntje’ neem dan een kijkje op mijn website www.gastouderopvangheteekhoorntje.nl of neem telefonisch contact op: 06-48 12 07 50.

Hopelijk tot ziens!

Nadia Bokslag-Alkaff