Hallo, ik ben Laura (1992) en ik ben gestart als gastouder in juli 2023.

Sinds 2016 woon ik met mijn man, Jasper, in Apeldoorn (de Mheen), samen hebben wij een dochter, Iris (sept. 2021) en onze zwarte labrador Max.

Na bezuinigingen werd ik genoodzaakt een ander pad in te slaan, en heb me omgeschoold tot Gastouder.

 

 

 

We wonen in een mooie omgeving, in een tussenwoning.

We hebben geen verkeer voor ons huis, en dus alle ruimte om veilig voor het huis te spelen en een goed afgesloten achtertuin.

We zijn omringd door speeltuinen en wonen op loopafstand van het Mheenpark, waar we ook graag gebruik maken van de mooie grote speeltuin en genieten van de natuur.

We gaan er regelmatig op uit, naar de speeltuin, de kinderboerderij, en het park.

Ik vind het heerlijk om met kinderen naar buiten te gaan, en de kinderen laten ontdekken wat de natuur ons te bieden heeft.

Daarnaast leer ik de kinderen omgaan met een huisdier, en de verantwoordelijkheid die daarbij komt kijken, het uitlaten, voeren, zachtjes aaien.

Ieder kind is uniek en kan zich ontwikkelen op zijn eigen tempo.

Kinderen zijn vrij om hun eigen talenten te ontwikkelen.

Voor de kinderen vind ik het belangrijk dat ze weten waar ze aan toe zijn.

Ook dat biedt een vorm van veiligheid en vertrouwen, vooral voor de allerkleinsten. Daarom zorg ik voor regelmaat in de dag, met vaste tijden om te eten, te spelen en om te slapen.

Wat je verder kan verwachten van mij is, respect voor ieder kind, flexibiliteit, individuele aandacht, vertrouwen, liefde en veiligheid.

Ik vang kinderen van 0-4 jaar op, op maandag, donderdag en vrijdag van 07:30 tot 17:30.