Hallo (aanstaande) ouders,

 

Wat leuk dat jullie op mijn profiel komen kijken.

Ik zal me even voorstellen:

Ik ben Jaleesa (1991). Ik ben getrouwd met Gerrit-Jan (1989). We zijn een samengesteld gezin met 3 kinderen: Keano (2014), Charella (2016) en Levi (2019).
In onze achtertuin wonen 3 hele lieve leuke zijdehoenders.

 

Ik heb mijn opleiding tot Gastouder volledig afgerond. Tijdens mijn opleiding heb ik  ook stage gelopen bij andere gastouders om zo meer ervaring op te kunnen bouwen. Daarnaast heb ik natuurlijk al jaren ervaring als moeder.

Wij wonen in een mooie omgeving in de wijk Orden (Apeldoorn-West). We wonen in een rustige straat, dicht bij speeltuinen, grasveldjes en het bos. Ook hebben we een ruime afgesloten achtertuin waar we genoeg activiteiten samen kunnen gaan doen. Ik vind het leuk om zoveel mogelijk naar buiten te gaan en creatieve dingen te doen zoals cadeautjes maken voor vader of moederdag.

Ik wil de kinderen vooral veel liefde, veiligheid en een vertrouwd gevoel geven.  Ook vind ik het belangrijk dat ze altijd hun gevoel bij mij kunnen uiten. Elk kind is anders en uit zich anders en daar wil ik met respect mee omgaan. Verder wil ik de kinderen genoeg aandacht geven.

‘Gastouderopvang Jaleesa’s boefjes’ is open op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 7:00 tot 18:00 uur. (eventuele andere tijden zijn bespreekbaar).

Ik zal standaard gesloten zijn op alle erkende feestdagen en heb 5 weken vakantie per jaar. Dat wordt ruim op tijd besproken met de ouders zodat ze de tijd hebben om eventueel zelf iets te regelen of samen met het gastouderbureau een vervangende gastouder te kunnen zoeken voor de periode dat ik gesloten ben.

Ik vang alleen kinderen op tussen 0 en 4 jaar oud.

Willen jullie meer weten over mij of misschien kennis met mij maken?
Neem dan contact op het gastouderbureau.

Misschien tot snel