Mijn naam is Inez (1990). Ik heb 2 lieve dochters: Julia (2010) en Lindsey (2013). Sinds januari 2019 hebben wij een hondje in huis: Bobby. Hij is van pup af aan opgegroeid met de kindjes.

 

 

 

 

Ik bied kinderopvang vanuit de thuissituatie, waar uw kind een gezellige leuke tijd zal hebben. Een dag bij mij is je “thuis” voelen. Maar ook tijd maken voor spelenderwijs leren door creatief bezig te zijn, lekker te dansen, boekje lezen, knutselen en natuurlijk buiten spelen.

Individuele aandacht besteden aan kinderen vind ik belangrijk. Ik respecteer de eigen persoonlijkheid van uw kind omdat elk kind anders is en kan het beste op een bij hem/haar passende manier benaderd worden. Wat ik ook belangrijk vind, is dat een kind zichzelf en anderen leert respecteren. Respect voor elkaar hebben met als basisregel “Wat jij niet wil dat jou geschiedt, doe dit ook bij een ander niet”. Ook vind ik het essentieel dat u als ouder uw kind met een gerust hart bij mij achter kunt laten. Ik probeer kinderen het gevoel te geven dat ze welkom zijn en dat het kind zich thuis voelt. Om dat te realiseren doe ik gedurende de dag activiteiten die goed aansluiten op het niveau en de beleving van uw kind.

Tijdens de opvang dag doen wij activiteiten zoals samen naar het park gaan, naar de speeltuin of bibliotheek, boekjes lezen, tekenen en kleuren, buiten spelen in de tuin en knutselen. De kinderen krijgen ook veel gelegenheid om vrij te spelen. Zo kunnen ze zelf het speelgoed uitkiezen dat hen op dat moment het meest aanspreekt en waar hun interesse naar uitgaat.

Zoekt u professionele, liefdevolle, flexibele en kleinschalige opvang met veel persoonlijke aandacht? Kom vrijblijvend kennismaken om te kijken of er een goede match is.

opvangdagen: maandag, dinsdag en donderdag 7:30 – 17:30 uur.

www.gastouderhetparadijsje.nl

 

 

 

Met vriendelijke groet,

Inez Floor