Ik ben Tamara Steneker (1982) en getrouwd met Jeffrey Steneker. Samen hebben wij 2 kindjes Roan (2013) en Isa (2018). Wij wonen in de wijk de maten in een eengezinswoning. Vlakbij ons huis is een klein speelveldje voor de kinderen. We wonen op 5 minuten fietsafstand van mijn zoon zijn school en wat wij een groot voordeel vinden is het matenpark en de kinderboerderij die hier ook niet ver vandaan zijn.

Als u op zoek bent naar kleinschalige en professionele opvang voor uw kindje(s) dan bent u hier aan het juiste adres. Ik bied opvang aan kindjes van 0 tot 4 jaar. Het belangrijkste is dat ik voldoende aandacht kan schenken aan alle kindjes.

Wat voor mij een prioriteit is: dat kinderen zichzelf kunnen zijn en dat we er samen een leuke en gezellige tijd van maken met oa: knutselen, spelen, buiten zijn, zingen, boekjes lezen en middagdutjes. En natuurlijk gezellig samen eten aan de grote tafel.

Ik werk dan ook graag met een dagindeling zodat de kinderen weten wat er staat te gebeuren en dit geeft kinderen rust. Ze weten wat er komen gaat wat voor hun erg prettig is.

De opvang vindt plaats in mijn huis die voldoet aan de eisen die gesteld worden van een gastouder. Daarnaast hebben wij een ruim afgesloten tuin waar de kinderen ook voldoende speelgoed kunnen vinden.

Ik bied opvang van maandag t/m donderdag en de tijden zijn in overleg. Bent u nieuwsgierig geworden neem dan gerust contact met mij op of kijk op mijn site  www.gastouderdematen.nl