Wie ben ik?

Hallo, ik ben Sandra, getrouwd met Fred en heb twee tienerzoons: Gijs en Daan.

Ik ben in 2006 begonnen met mijn kinderopvang “Het Hamsternest” in de wijk Zevenhuizen / Osseveld in Apeldoorn.

Het Hamsternest is een gezellige opvang in een huiselijke omgeving waar kinderen heerlijk kunnen spelen. We zijn graag buiten, maar binnen zijn we ook actief met spelen, knutselen, tekenen, schilderen en nog veel meer!

Sinds 2013 ben ik Kiki VVE gecertificeerd.

De locatie

De opvang bevindt zich in een speciaal aangepast bijgebouw bij ons huis. Op de begane grond bevindt zich de gezellige ruimte waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Er is een grote eethoek waar ook geknutseld en geverfd kan worden. We hebben een keuken, waar ik ‘s avonds maaltijden kook, maar waar we met de kinderen ook allerlei lekkere dingen maken als koekjes en appelflapjes. Boven bevinden zich de slaapkamertjes waar  kinderen lekker ongestoord kunnen slapen.

Als het mooi weer is dan gaan we natuurlijk naar buiten. Onze tuin is vrijwel geheel toegankelijk voor de kinderen. Er is genoeg te doen voor iedereen. Naast het vele buitenspeelgoed is er ook een zandbak, een zithoek met boomstammetjes, een klimtoestel en een grote  ingegraven trampoline.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Het Hamsternest ? Ik maak graag een afspraak met u voor een kennismakingsgesprek.