Mijn naam is Sandra, getrouwd en moeder van een dochter en een zoon (2007 & 2009), wij hebben ook wat kleine dieren zoals kippen en een konijn, wij wonen in een kindvriendelijke buurt van Apeldoorn zuid.

Na 6 jaar op een kinderdagverblijf te hebben gewerkt heb ik de overstap gemaakt om gastouder te worden. Sinds 2014 sta ik dan ook geregistreerd in het LKR-register. Ik ben ook in het bezit van een EHBO certificaat “eerste hulp aan kinderen”.

Ik bied professionele en kleinschalige opvang voor kinderen van 0-4 jaar bij mij thuis bij gastouderopvang Kiddies. Ik vind het belangrijk dat uw kind zich veilig en vertrouwd voelt bij mij en kan zichzelf kan zijn. Ik bied dan ook een gestructureerde dag aan. Bij goed weer zijn we ook veel buiten we maken ook uitstapjes met de bakfiets of lopen zoals naar de kinderboerderij, de speeltuin of eendjes voeren in het park. Knutselen doen we ook, vrij spelen, verven, kleien, stempelen en nog veel meer.

Gastouderopvang Kiddies is geopend op:

maandag, dinsdag, en donderdag van 07.00 – 18.00 uur (andere dagen en tijden zijn in overleg bespreekbaar).

 

 

Mocht u interesse hebben in gastouderopvang Kiddies dan maak ik graag met u een afspraak voor een kennismakingsgesprek.