Mijn naam is Sabine Appeldoorn en ik ben getrouwd met Jeroen. Samen hebben wij één zoon (Koen), hij is geboren in 2010. We wonen in de Dreven (wijk de Maten) in een zeer kindvriendelijke buurt. Zo hebben we voor ons huis een speeltuintje, de kinderen vinden het erg leuk om daar te mogen spelen. Ik ben graag buiten met de kinderen, zo gaan we ook wel eens op stap, we gaan bijvoorbeeld naar de supermarkt of naar de kinderboerderij.

 

In 2011 ben ik gestart als gastouder, hiervoor  ik meerdere jaren op een kinderdagverblijf gewerkt, hierdoor ben ik in het bezit van mijn SPW-4 diploma (inclusief een certificaat specialisatie kinderopvang). Als gastouder heb je een diploma EHBO voor kinderen nodig, deze heb ik en ik volg ieder jaar een herhalingscursus.

 

Zelf ben ik iemand die houd van orde en structuur en dit bied ik de kinderen ook. Ik werk met een dagritme, zodat de kinderen weten waar ze aan toe zijn. Bij ons in het gezin en tijdens de opvang zijn er duidelijke regels, zo is bij ons nee ook daadwerkelijk nee.

 

Voor de opvang van uw kind zijn van allerlei dingen aanwezig, zoals een box, ledikanten inclusief matras en bedtextiel, slaapzakken, kinderstoelen, wipstoelen, buggy, tweelingbuggy, maxi cosi, autostoelen en voldoende ontwikkelingsgericht binnen- en buitenspeelgoed.

 

De kinderen waar ik opvang voor verzorg zijn tussen de 0 en de 4 jaar. De dagen waarop ik opvang verzorg zijn maandag, dinsdag, woensdag en donderdag tussen 6.45  en 17.30 uur.

 

Voor meer informatie verwijs ik u naar mijn website: www.gastouderappeltje.nl

 

Wie weet tot ziens!

 

Hartelijke groet,

Sabine


Referenties;

Een gastouderbureau heeft onze eisen aan een gastouder wel eens ‘kritisch’ genoemd, maar

iedereen wil natuurlijk het beste voor zijn/haar kind. Onze zoon (sept ’11) speelt vanaf zijn eerste jaar, 3 dagen in de week, bij Sabine en heeft het daar erg naar zijn zin. Daarom was de keuze voor opvang van onze dochter (jan ’14) ook niet zo moeilijk.

Wij zijn erg tevreden over de manier van werken van Sabine in de vorm van o.a. hygiëne, dagindelingen regels.

Zij houdt per kind een boekje bij waarin de dag van het kind staat beschreven. Zo lezen wij graag welke activiteiten er zijn geweest, maar ook of hij/zij goed heeft gegeten, enz.

Wij vinden het prettig dat zij regelmatig de kindjes buiten laat spelen. Het speeltuintje waar zij aan woont is dan ook echt een pluspunt. Ook wordt er veel geknutseld en/of getekend  en wordt (hiermee ook) aan elke verjaardag of feestdag aandacht besteed. Erg attent!

Ouders van Fince en Keise.

 

“Sabine is een zeer betrouwbare en zorgzame gastouder. Ze heeft veel ervaringen met kinderen, heeft duidelijke regels en doet ook leuke activiteiten met hen. Het is fijn om met een rustig gevoel naar je werkt te gaan wetende dat je kind in goede handen is. Sabine biedt zeker dat gevoel!”

Ouders meisje geboren augustus 2011.

Onze zoon was het eerste kind dat bij Sabine kwam spelen. Best spannend om je kind naar iemand anders toe te brengen. Deze spanning was echter door het goede gevoel bij Sabine al snel weer verdwenen. Gezellig, netjes en lief maar duidelijk naar de kinderen toe. Er wordt veel gedaan en bij goed weer wordt er vaak buiten gespeeld. Een gastoudergezin waar ons kind met plezier naartoe gaat en waar wij als ouders ons kind zonder zorgen naartoe brengen!

Kim en Jeroen (ouders van Robin)