Beste ouders/verzorgers,

Mijn naam is Roswitha (1991). Ik ben gastouder sinds begin 2014. Ik ben getrouwd met Tim en samen hebben wij een prachtig zoontje (oktober 2016). Wij wonen in een gezinswoning in Apeldoorn de Maten, wijk de Dreven. Er zijn géén huisdieren aanwezig en er word niet gerookt! Ik ben in het bezit van een SPW 4 diploma (sociaal pedagogisch medewerker) en het certificaat EHBO voor kinderen. Ik heb veel ervaring in de kinderopvang. Ik ben onder andere werkzaam geweest in de kinderopvang en heb 3 jaar bij een logeerhuis voor kinderen met een verstandelijke beperking en/of gedragsproblematiek gewerkt. Ik heb hier opvang geboden aan kinderen na schooltijd en in de weekenden. Ik werk met hart en ziel met kinderen!

Ik bied de opvang bij mij thuis aan in een huiselijke sfeer met veel structuur, duidelijkheid, rust en regelmaat waardoor de kinderen zich veilig en gewaarborgd voelen. Mijn streven is een gezellige dag of dagdeel beleven met de kinderen op ieder niveau. Ik hou veel van knutselen en lekker dansen en bewegen. Maar ik vind het ook zeer belangrijk om lekker naar buiten te gaan: spelletjes spelen, naar de kinderboerderij, naar diverse speeltuinen en boodschapjes doen etc. Ik wil de kinderen graag spelenderwijs dingen leren zonder verplichting iets te ‘moeten’ kunnen of te weten.
Mijn begeleiding bestaat vooral uit positieve, duidelijke en stapsgewijze benadering naar de kinderen toe, maar ook respect, veiligheid en gezelligheid. Verder ben ik zorgzaam, consequent, flexibel, zeer geduldig, creatief, en zorgvuldig. Ik vind het zeer belangrijk pedagogisch verantwoord te werken en goed te communiceren met de ouders/verzorgers.

Ik bied opvang aan voor kinderen van 0-4 jaar.

Website: gastouderdoornroosje.jimdo.com

 

Groetjes Roswitha

 

logo1