Kinderen? En heeft u nog geen kinderopvang, kom dan eens langs bij Only for kids! Deze kleinschalige  kinderopvang biedt alles wat kinderen nodig hebben: een grote tuin, mooie ruime woonkamer en een hele fijne slaapkamer. Wat wilt u nog meer?…………………………………………….

 

Ik heb in 2017 het roer omgegooid. 23 jaar gewerkt als kraamverzorgende waarvan ruim 18 jaar in het Deventer ziekenhuis. Daarvoor bij het kraamcentrum. Dus werken met kinderen zit me in het bloed. Tijd voor een nieuwe fase…. maar wel de zorg voor kinderen, want wat is er niet mooier dan te werken met kinderen in een huiselijke sfeer!!

 

De woonkamer zorgt voor de huiselijke sfeer;                                                                         

De Kinderopvang is gesitueerd in mijn eigen woning. Dat is een bewuste keuze want ik vind het belangrijk dat de kinderen kunnen genieten van een warme en huiselijke sfeer. Het is eigenlijk één groot gezin en ook onze eigen drie kinderen kunnen gewoon meedraaien met het ritme van de dag.  We zijn de trotse eigenaren  van  labradoodles  Storm en Summer. Het is een bewuste keuze geweest, om voor dit ras te kiezen aangezien dit een ras is wat heel goed met kinderen overweg kan. Ook verhaard dit ras niet tot nauwelijks en is veelal anti allergisch. Storm  en Summer hebben een eigen plek in de woonkamer en zijn nooit alleen met u kleine. Wanneer ik naar boven toe moet of bezig ben, zal ik Storm en Summer  achter het hekje zetten.                                                                                                                                      

De woonkamer is ruim ingericht en voorzien van een kast met speelgoed, en een box, grote knutsel tafel en allerlei educatief speelgoed. Op de zolderverdieping is een veilige slaapkamer gecreëerd die door een vaste trap naar zolder te bereiken is. Er hangt een camerasysteem, zodat ook aan de veiligheid van de kleintjes is gedacht. Er zijn ledikantjes geplaatst zodat de kinderen ook even lekker kunnen slapen als zij dat nodig hebben.

 

Zowel binnen als buiten spelen;                                                               

Binnen zullen er vaak spelletjes gedaan worden en veel in thema’s geknutseld worden. Maar als het weer het toelaat, vind ik het belangrijk om naar buiten te gaan. Er is bij ons huis dan ook een ruime tuin waar de kinderen onder andere de beschikking  zullen hebben over een ingegraven trampoline, zandbak, een speelhuisje en nog veel meer speelattributen. Ook hebben we kippen, en zullen verschillende keren een vers eitje bij de lunch serveren, die misschien de kinderen wel zelf geraapt hebben! Of wat te zeggen van verse aardbeitjes uit de moestuin?

 

Veilig en vertrouwd;                                                                        

Kleinschalig kinderopvang Only for kids is veilig en kindvriendelijk ingericht en voldoet aan de normen en richtlijnen van de Wet Kinderopvang. Voor de eerste opening van de Kinderopvang is een Risico Inventarisatie Veiligheid en Gezondheid uitgevoerd die jaarlijks door de GGD gecontroleerd wordt. Ik ben geregistreerd bij gastouderbureau Fijn uit Apeldoorn onder registratienummer 147970891 en ben voorzien van de benodigde diploma’s en kinder-EHBO. Daardoor krijgt u een gedeelte van de kosten vergoed via de Kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst.

 

Wilt u weten of er nog plek is bij Kleinschalig kinderopvang Only for kids of wilt u meer informatie? Neem dan contact op.