Kinderen? En heeft u nog geen kinderopvang, kom dan eens langs bij Only for kids!

Deze kleinschalige kinderopvang biedt alles wat kinderen nodig hebben: een grote tuin, mooie ruime woonkamer en een hele fijne slaapkamer. Wat wilt u nog meer?

Ik heb in 2017 het roer omgegooid. 23 jaar gewerkt als kraamverzorgende waarvan ruim 18 jaar in het Deventer ziekenhuis. Daarvoor bij het kraamcentrum. Dus werken met kinderen zit me in het bloed. Tijd voor een nieuwe fase…. maar wel de zorg voor kinderen, want wat is er niet mooier dan te werken met kinderen in een huiselijke sfeer!!

 

De woonkamer zorgt voor de huiselijke sfeer;

De Kinderopvang is gesitueerd in mijn eigen woning. Dat is een bewuste keuze want ik vind het belangrijk dat de kinderen kunnen genieten van een warme en huiselijke sfeer.

 

Zowel binnen als buiten spelen;                                                              

Binnen zullen er vaak spelletjes gedaan worden en veel in thema’s geknutseld worden. Maar als het weer het toelaat, vind ik het belangrijk om naar buiten te gaan. Er is bij ons huis dan ook een ruime tuin waar de kinderen onder andere de beschikking zullen hebben over een ingegraven trampoline, zandbak, een speelhuisje en nog veel meer speelattributen.

Veilig en vertrouwd;                                                                        

Kleinschalig kinderopvang Only for kids is veilig en kindvriendelijk ingericht en voldoet aan de normen en richtlijnen van de Wet Kinderopvang. Voor de eerste opening van de Kinderopvang is een Risico Inventarisatie Veiligheid en Gezondheid uitgevoerd die jaarlijks door de GGD gecontroleerd wordt.

Alvast nieuwsgierig kijk dan op www.kinderopvangonlyforkids.nl

Vragen? Neem dan vrijblijvend contact op,

Ragina