Hallo,

Ik ben Patricia de Bruijn en ik woon samen met mijn dochtertje (september 2015) in de wijk Zuidbroek (Korrelhoed). Wij hebben een kindvriendelijk huis en tuin en wonen in een rustige kindvriendelijke woonwijk met een speeltuintje vlak bij huis en veel groen om ons heen. Vanaf heden stel ik mijn huis open voor gastkinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Gastouderopvang Patricia is geopend op maandag tot en met donderdag van 7-19 uur. Een warme maaltijd nuttigen is bij mij ook mogelijk indien gewenst. Ik ben een lieve, warme en rustige gastouder.

Als kind hielp ik altijd graag andere mensen en zorgde graag voor iedereen. Kinderen heb ik altijd al leuk gevonden en heb van jongs af aan oppaswerk gedaan en jaren lang stage gelopen in de kinderopvang. In 2008 heb ik mijn diploma afgerond en ben ik gaan werken bij een kinderopvang organisatie bij kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en peuterspeelzalen. Met veel plezier heb ik er gewerkt, maar ik wilde graag voor mijzelf gaan beginnen. Sinds juli 2016 ben ik gaan werken als gastouder en ik heb het erg naar mijn zin. Dit is voor mij een grote droom die is uitgekomen en mijn dochtertje is blij met haar speelmaatjes.

Enkele dingen die ik belangrijk vind zijn, duidelijkheid, structuur en regelmaat. Deze belangrijke aspecten komen dan ook dagelijks terug. Het belangrijkste is echter dat de kinderen zich hier veilig en thuis voelen en lekker kind kunnen zijn. Ik vind het belangrijk dat kinderen de ruimte krijgen om te spelen en zich individueel op hun eigen manier te ontwikkelen. Ik vind het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en dat we recept naar elkaar hebben. Zelfredzaamheid, zelfstandigheid, zelf oplossen van conflicten en elkaar helpen waar nodig vind ik erg belangrijk in de ontwikkeling. Hier ondersteun in de kinderen graag in.

Kom je een kijkje bij mij nemen?

Groetjes Patricia