Beste Ouders,

Bent u op zoek naar een fijne, betrouwbare en liefdevolle opvang in een huiselijke sfeer dan bent u bij Ukkepuk aan het juiste adres!

Ik ben Natasha de Wilde,27 jaar en woon samen met mijn man Marcel in Vaassen. In 2007 is Malissa onze pleegdochter bij ons komen wonen en in 2013 is onze dochter Amy geboren. Ook hebben wij een hond (labrador) deze is tijdens de opvang in de hal. In de tuin hebben wij een volière met parkietsoorten.

Sinds 2007 ben ik begonnen als gastouder en sinds begin 2014 heet onze gastouderopvang ”Ukkepuk”   Onze woning is kindvriendelijk ingericht en er is ruim voldoende speelmogelijkheid. Binnen hebben we een ruime speelplek met voldoende speelbezigheden voor groot en klein. Onze afgesloten achtertuin is voorzien van speeltoestellen, zandbak, glijbaan, fietsjes etc.. Op de 1e verdieping is een aparte slaapkamer en voor ieder een eigen ledikant. Ons huis is door de GGD goed en veilig gekeurd. Dat is voor u als vraagouder natuurlijk al een fijn idee.

Ik vind contact en overleg met u als ouder(s) erg belangrijk. De foto’s die ik maak krijgt u eens in de zoveel tijd toegezonden. Tijdens de opvang start ik een mapje met hierin ook foto’s en een aantal knutsel dingen van uw kind. Ik vind het belangrijk aan te sluiten bij uw wensen en uw manieren van opvoeden, dit zal dus zeker besproken worden tijdens een gesprek voordat uw kind(eren) opgevangen zullen worden door mij.

Ukkepuk is geopend van maandag t/m vrijdag van 7.00 -18.00 uur andere tijden of weekend in overleg.

uil_happy_family