Thuis bij Natalien dat is mijn insteek voor mijn opvang aan kinderen.

Ik ben getrouwd met Edwin,  moeder van drie kinderen, twee jongens 1994, 1997 en een meisje van 2004.  De twee  oudsten wonen op zichzelf.

We hebben een Franse Buldog “Dora” die lekker knort en kinderen in haar omgeving gewend is.
Het doel van mijn opvang is dat gastkinderen zich veilig, vertrouwd voelen en zichzelf mogen zijn. De drie r’s zullen daar ook in mee spelen rust, reinheid en regelmaat. In mijn vorige baan als kraamverzorgster was dit een leidraad in mijn werk.
Knutselen, buiten spelen, voorlezen, dansen en samen eten dit om de ontwikkelingen van het kind te bevorderen.

Ik ben woonachtig in Apeldoorn, in de mooie wijk Zuidbroek aan het Sarabandeplein, uitkijkend op een mooi speeltuin/veld voor jong en oud.  Zelf heb ik achter het huis afgesloten speelruimte voor de kinderen. Ook kunnen we samen in de buurt boodschapjes doen of naar het park gaan.

Gastouderopvang geeft mij veel  voldoening en plezier ,het  is een perfecte aansluiting in de zorg aan  kinderen na mijn werk in de kraamzorg.

Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en donderdag  vanaf 07.00 uur s’ morgens tot 18.30 uur s’ avonds.

Ik vang kinderen op in de leeftijd van 0 tot en met  4 jaar ( of tot ze naar school gaan)

 

Mijn uurtarief is  € 6,10 per uur ,  dit is incl. eten en drinken, tussendoortjes excl. fles-en dieetvoeding en warme maaltijd. .

Ik ben graag buiten met de kinderen. Wandelen, maar ook in de speeltuin voor het huis, met z’n allen er op uit, de wereld ontdekken.

Spreekt dit jou/ jullie aan en zoeken jij/ jullie een spontane, lieve, gezellige oppas die er is voor jullie kind/ kinderen neem contact met mij op, ik zou graag een kennismakingsgesprek aangaan.

Tot horens Natalien