Even voostellen; ik ben Monique Uiterweerd-Clement, 47 jaar en gediplomeerd ( niveau 4 MDGO-AW ) gastouder in de wijk Orden; aan de rand van Berg & Bos met veel groen en speelgelegenheden rondom de deur.

Zelf ben ik moeder van 2 heerlijke springveren Diem (2003) en Nova (2006) getrouwd met Ronald en woont er 1 bejaarde poezedametje genaamd Charmed in ons gezin.

Wat ik bied is een vertrouwde warme creatieve kleinschalige opvang waarin uw kind zich prettig, veilig maar vooral welkom voelt en waarbij u als ouder met een gerust en fijn gevoel zonder zorgen bezig kan gaan met wat van u wilt doen of verwacht word.

Belangrijk vind ik wederzijds respect, eerlijkheid, rust/verzorging, normen en waarden, eigenheid en datgene bieden waardoor een kind zichzelf kan zijn met zijn/haar eigen behoeftes met zijn/haar eigen mening en interesses op zijn/haar eigen tempo en niveau zodat uw kind(je) onbevangen kan spelen, ontdekken en zich “thuis” voelt gedurende de dag/avond/weekend dat hij/zij een eigen plekje heeft in ons gezin.
Wat we doen:

( dit geeft iets inzicht in de vaste dagindeling )

Tussen 09.30 en 10.00 uur drinken en een koekje

ca 12.00 uur een broodje ( of een variatie hierop ) en drinken.

Omstreeks 15.15 tussendoortje/ fruit en iets te drinken.

*** Tussen 17.15 en 17.45 Avondeten:

(dit is niet inbegrepen maar wel een van de mogelijke optie’s)
Slapen gaat natuurlijk in het ritme van het kindje zelf en zal deze dan ook bewaken en respecteren.
We zullen naar behoefte veel buiten zijn gezien de mogelijkheden die de omgeving bied met bos, parken en de vele speeltoestellen en buitenspeelgoed.

Een uitje naar een speelpark, kinderboerderij of een dierenpark is ook 1 van de activiteiten die gedaan kunnen worden bij zin en interesse.

Maar spelen, knutselen, puzzelen, kleuren en bouwen  of film kijken kan en doen we natuurlijk ook.

Voor en na de opvang is er altijd ruimte voor overleg en gelegenheid om bijzonderheden door te spreken. Indien gewenst, wordt er een boekje/schriftje bijgehouden en natuurlijk ben ik ook telefonisch in de avonduren bereikbaar.
* Ik bied flexibele kleinschalige opvang in een huiselijke sfeer voor maximaal 4 kinderen.

* Ik hanteer een uurtarief van € 4,95 per kind per uur   (Voor een 2e of 3e kindje binnen hetzelfde gezin € 4,50 )
Naast de opvang overdag is het voor mij ook mogelijk extra opvang te bieden in de avonduren/ nacht of in overleg; in het weekend.

Hiervoor zijn diverse opties, die in samenspraak nader af te spreken zijn. Dus mocht u er eens helemaal tussenuit willen met uw partner hoor ik u graag

( ** met name bedoeld voor vaste oppaskindjes )