Ik ben Melissa van der Galiën en ik ben 25 jaar oud. Samen met mijn man Alex hebben wij een dochtertje (geboren 14-02-2017) en een hond.

Wij wonen in een hoekwoning met veel speelgelegenheden naast de deur en een mooie ruime tuin die volledig is afgesloten voor de kinderen. Hierdoor zullen de kinderen altijd lekker veel buiten kunnen spelen in de tuin. Als we eens wat anders willen dan spelen in de tuin zal ik ze meenemen naar de speelplaats naast ons huis, waarbij ik ze altijd in de gaten zal houden en lekker met ze mee kan spelen.

Tijdens mijn opvang dagen zal ik een duidelijke structuur bieden, iets wat vaak rust en veiligheid biedt aan kinderen. Ik hou ervan om creatief bezig te zijn en zal in elke periode van het jaar bepaalde thema’s hanteren en waarmee we ook creatief aan de slag zullen gaan. Je kan dan denken aan knutselen, wandelen door de natuur en daar ervaringen op te doen van alle seizoenen en lekker bezig met onze fantasie door samen te spelen.

We zullen veel samen ondernemen en ook samen eten en drinken, maar naast deze momenten samen zal er ook altijd tijd zijn voor individueel contact en momenten voor ontspanning en rust.

Ik heb de afgelopen jaren gewerkt in het speciaal onderwijs en was daar klassenassistente in een VSO (voortgezet speciaal onderwijs) klas  waarbij ik de leerkracht assisteer bij alle werkzaamheden. De leerlingen zijn gemiddeld 13 jaar en hebben een ontwikkelingsleeftijd van ongeveer 9 maanden. De leerlingen zijn ernstig meervoudig beperkt en hebben hierdoor een speciale aanpak nodig. Door deze werkzaamheden ben ik erg flexibel in mijn aanpak richting kinderen. Ik kijk altijd naar de wensen en behoeftes van kinderen en hoe dit het beste past in een groep.

Ik ben beschikbaar op de dinsdag, donderdag en vrijdag en af en toe zal de maandag ook een optie kunnen zijn.  Bij voorkeur bied ik opvang voor kinderen van 0-4 jaar, maar andere leeftijden zijn ook bespreekbaar.