Beste (aanstaande) ouders,

 

Mijn naam is Marieke Testerink, Ik ben getrouwd en heb 2 zoons (2012 en 2014). Ik ben sinds 2016 gastouder. Ik ben LKRP geregistreerd. Voor dat ik gastouder werd heb ik 15 jaar in de gehandicaptenzorg gewerkt als begeleider. Hier voor heb ik de opleiding MDGO- VZ gevolgd.

 

Belangrijk vind ik dat een kind zich ‘thuis’ voelt bij mij en zich hierdoor vrij kan ontwikkelen. Ik vind dat een kind, kind moet kunnen zijn en zich kan ontwikkelen op zijn of haar manier.

 

Ik werk met een duidelijk terug komend dagprogramma. Er wordt veel gespeeld, geknutseld en als het weer het maar even toelaat gaan we lekker naar buiten om te spelen of met de vierlingwagen er op uit, zoals een boodschapje doen en mijn kinderen naar school brengen. Of lekker wandelen door de wijk en speeltuin hoppen. Ook ondernemen we, als de setting het toe laat, dingen als naar het bos of kinderboerderij.

Voor ons huis is een groot speelveld waar ik veel met de kinderen te vinden ben en ik heb een afgesloten tuin waar ook fijn gespeeld kan worden. Met een zandbak en diverse loopfietsjes, trekkers enz

Voor de kindjes heb ik boven een eigen slaapkamer met een GGD goed gekeurd stapelbedje.

Indien nodig kunnen kindjes apart liggen op een andere slaapkamer

Beneden is er voldoende speelgoed om mee te spelen. Denk aan duplo, auto`s, toet toet, IKEA keukentje. Genoeg om de fantasie van uw kind te stimuleren.

Er is een mogelijkheid om een box neer te zetten. Er zijn kinderstoelen aanwezig.

Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7.00 tot 18.00

Ik hoop u te ontmoeten voor een kennismaking.

 

Met vriendelijke groet,

Marieke Testerink