Ik ben Manon en ik woon samen met mijn man Lars, mijn dochter Kelsey (2019) en onze lieve hond Bella en onze 2 poezen Coco en Mila in Zevenhuizen.

Ik ben erkend gastouder en wil graag kinderen opvangen van 0 tot 4 jaar. Onze huiskamer is ruim om lekker te kunnen spelen, knutselen en om lekker te kunnen dansen. Boven hebben we een ruime slaapkamer wie is ingericht voor het verschonen en lekker tot rust te kunnen komen.

Belangrijk vind ik dat een kind zich ‘thuis’ voelt bij mij en zich hierdoor vrij kan ontwikkelen. Ik vind dat een kind, kind moet kunnen zijn en zich kan ontwikkelen op zijn of haar manier. 

Buiten is de tuin afgesloten waar de kinderen lekker kunnen spelen met speelgoed, en voor de alle kleintjes heb ik een box waardoor ze ook lekker buiten kunnen zijn. Ik woon dicht bij de kinderboerderij ‘’Laag Buurlo’’, en achter ons huis hebben we een speeltuintje en een klein stukje verder zijn we in ‘’Zuidbroek’’ waar we lekker kunnen wandelen en kunnen spelen. Verder behoor ik tot ruim aanbod aan speelgoed zowel voor binnen en buiten.

Ik werk met een dagindeling waardoor we ritme en regelmaat hebben in huis. Tussen de middag zitten we gezellig met z’n allen aan tafel om ons broodje op te kunnen eten en lekker te kunnen drinken.

Bent u benieuwd hoe ik te werk ga, dan nodig ik je graag uit voor een kennismaking gesprek.