Hoi allemaal,

Ik ben Maaike en ik woon samen met mijn man Mark, mijn kinderen Guusje en Joep , schildpad Sammie en Izzy de baardagaam aan de Zonnewende in Apeldoorn.

Mijn kinderen gaan naar OBS Het Woudhuis. Sinds 2007 ben ik gastouder en dat bevalt erg goed. Ik ben gastouder geworden omdat het zorgen voor kinderen altijd al in mij heeft gezeten. Zodra ik oud genoeg was ging ik altijd al oppassen op de kinderen in de buurt. Toen mijn kinderen naar school gingen wilde ik graag thuis zijn. En dat kan door dit werk.

Ik vind het erg mooi om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen en hoe ik daarbij kan helpen. We houden hier erg van zingen en dansen en knutselen op z’n tijd.

Ook buiten spelen doen we graag. Ik heb een mooi groot speelhuis in de tuin waar alle kinderen gek op zijn. Ook is er achter ons huis een speeltuintje waar vaak gespeeld wordt.

In huis heb ik alles aangepast aan de kinderen. Er is op de 1e verdieping een speelkamer op de vide. De grotere kinderen kunnen daar alleen spelen en met de kleintjes ga ik gezellig mee. Doordat het een vide betreft heb ik altijd contact met de kinderen boven.  Er is genoeg speelgoed voor alle leeftijden om mee te spelen.

Voor meer vragen neem vooral contact op met mij of met Gastouderbureau FIJN!