Mijn naam is Lisette Warnaar, ik ben 51 jaar, getrouwd met Ronald en moeder van twee dochters van 23 en 26 jaar die allebei op zichzelf wonen.

 

Mijn man is verkoper binnendienst in Harderwijk. Mijn oudste dochter Rachèl heeft de opleiding Medewerker Maatschappelijke zorg gedaan
en werkt nu bij Atlant zorggroep. Mijn jongste dochter Susan gaat naar een dagverblijf. Zij heeft een verstandelijke beperking en woont sinds een jaar binnen een zorginstelling. In de weekenden is ze thuis bij ons.

Ik heb vele jaren als activiteitenbegeleidster in de zorg gewerkt. Zowel met ouderen als met verstandelijk beperkte mensen. Ook heb ik vijf jaar als onderwijsassistent in het speciale onderwijs gewerkt.

Zeven jaar geleden ben ik begonnen als gastouder. Mede omdat ik het werken met kinderen op school zo ontzettend leuk vond!
En ook omdat ik zo meer thuis kon zijn voor mijn jongste dochter. En ik vind het zo leuk dat ik het ben blijven doen toen zij uit huis ging!
Ik ben gek op kinderen en heb de rust en ruimte om dit te kunnen doen.

Wat ik belangrijk vind is dat kinderen met plezier en vertrouwen bij mij kunnen komen. Ze moeten zich op hun gemak voelen bij mij.
Ik daag ze graag uit om al spelenderwijs te leren. En natuurlijk neem ik daarin mee wat de ouders belangrijk vinden!

Ik woon in de Beemte, net 5 minuten buiten Apeldoorn Noord- Zuidbroek én Vaassen.
Verder heb ik genoeg plek voor de kleintjes om te kunnen slapen, spelen en buiten ravotten.
En , als vanzelfsprekend, is aan de veiligheid van de kinderen gedacht.

Belt u gerust met het gastouderbureau om een afspraak met mij te maken, zodat u kunt kijken of u uw kind met een gerust hart bij mij achter zou laten.
Of neem meteen contact met mij op; 06-48615354
Ik ben beschikbaar voor kinderen van 0-4 jaar op maandag en dinsdag overdag.