Beste ouders,

Ik ben Linnet (1984), moeder van een zoon (febr.2013) en een dochter (mei 2016). Mijn partner werkt fulltime als salesmanager en ik heb alle tijd voor onze kinderen. Ik ben een lieve geduldige moeder die graag voor kindjes zorgt.  Ik vindt het daarom erg leuk als er een aantal dagen in de week een paar kindjes komen spelen.

Een vast dagritme, aangepast aan de behoefte van het kind vind ik erg belangrijk. Dit kan bij baby’s bijvoorbeeld voeden op verzoek betekenen. Aangezien ik maar een paar kindjes opvang, is er veel mogelijk en is er ook genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht. Daarnaast vind ik gezonde en gevarieerde voeding erg belangrijk. Verse groente/fruit en zelf gebakken brood staan elke dag op het menu. Ook de tussendoortjes zijn vanzelfsprekend gezond, denk hierbij bijvoorbeeld aan rijstwafel, soepstengel of rozijnen. We verbouwen ook wat groente en fruit in onze eigen tuin wat ook lekker gegeten kan worden. De voorkeur van drinken gaat bij ons uit naar water, melk of warme thee.

Graag ga ik met de kinderen veel naar buiten, gewoon om even een wandeling te maken of met z’n allen gezellig naar de speeltuin of kinderboerderij te gaan.  Ook onderneem ik creatieve- en spel activiteiten en lees, zing en speel ook veel met de kinderen. Wij hebben een ruime tuin, waarin genoeg speelmogelijkheden zijn. Denk aan een zandbak, zand- water tafel, kleine trampoline, (loop)fietsjes, (skippy)ballen enz. Verder kunnen de wat oudere kinderen mee helpen met het verzorgen van de konijntjes en moestuintjes/plantjes. Ons huis is huisdier- en rookvrij (de konijnen zitten buiten in de ren).

Er zijn meerdere speeltuintjes op loopafstand waar wij regelmatig te vinden zijn. De Vellertheuvel en park Zuidbroek zijn tevens plekken waar wij ook wandelen. Kinderboerderij/speelweide Laag Buurlo is op 10 min fietsafstand. Ik heb een grote bakfiets, vierlingwagen en een tweelingwagen om de kinderen in te vervoeren.

In 1999 ben ik begonnen met oppassen bij buurkinderen. In 2010 ben ik officieel als gastouder gaan werken, eerst bij de ouders thuis en vanaf 2014 vanuit mijn eigen huis. Ook  heb ik vrijwilligerswerk gedaan met kinderen, waaronder het geven van creatieve workshops en computerles. Buiten dat heb ik  een afgeronde HBO opleiding in de creatieve sector. De opvang richt ik voornamelijk op kindjes tussen de 0 en 4 jaar.

Mijn werktijden zijn op:
Maandag: 7:00-19:00
Dinsdag: 7:00-19:00
Donderdag: 7:00-13:30 (tot later is in overleg mogelijk)

Incidenteel is er buiten mijn werktijden ook veel mogelijk.

Voor meer informatie kijk op http://gastouderlinnet.blogspot.com , neem contact op met mij; gastouderlinnet@outlook.com . Of neem contact op met het gastouderbureau.

 

Hopelijk tot snel!

Met vriendelijke groet,

Linnet