Beste (aanstaande…) ouders,

Wat fijn dat u mijn profiel komt bekijken.

Eerst even iets over mijzelf. Mijn naam is Judith Wegman-Veldman. Ruim 13 jaar samen met Wally en in het gelukkige bezit van 2 kinderen.

De oudste (2012) is Nout, de jongste (2016) is Timor. Wij wonen in Apeldoorn in de wijk Brinkhorst. Dicht bij het centrum zodat eigenlijk alles op loopafstand is.

Er zijn meerdere speeltuintjes in de buurt, de bibliotheek met zijn speelhoek is om de hoek en we hebben zelf een afgesloten tuin waar naar hartenlust gespeeld kan worden. We hebben ook nog twee poezen die af en toe hun neus laten zien en een hondje die alle kindjes erg gezellig vindt.

Plezier maken staat voor mij op nummer 1 van belangrijk zijn. Op een speelse manier worden er daarnaast ook allerlei regeltjes en vaardigheden geleerd.

Hele simpele dingen als we gaan zitten op de bank (en dus niet springen/staan), met een broodje in de mond kunnen we niet praten, is een broodje helemaal op, dan mag je een tweede broodje vragen, dank je wel en alsjeblieft zeggen etc. Hele simpele dingen die ik belangrijk vind.

Voor de leeftijd van 0-4 jaar is er veel uitdagend en leerzaam spelmateriaal voor zowel de fijne als grove motoriek.

We maken muziek, we knutselen, we spelen veel buiten, we gaan iedere dag met de bakfiets naar school, we zoeken dingen in de natuur op om thuis iets creatiefs mee te doen etc.

Ik probeer op deze manier een spontane en huiselijke sfeer te creëren waarbij de kinderen zich thuis voelen en waarbij er aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling en geborgenheid die een kind nodig heeft.

De Kwetter is open op: maandag, dinsdag en donderdag van 07:30 uur tot 18:00 uur.

 

Natuurlijk heb ik de juiste diploma’s en certificaten en sta ik ingeschreven bij de Landelijke Registratie Kinderopvang zodat u aanspraak kunt maken op kinderopvangtoeslag.