Beste (aanstaande) ouders,

Mijn naam is Jessica (1992) en ik ben op 1 maart 2020 als gastouder gestart.  Ik woon samen met mijn man Marinus (1989) en onze kinderen Niels (2012), Feline (2014) en Boaz (2017) aan de Laan van Orden. Wij hebben een klein hondje, genaamd Twix, een pluizig hamstertje die lijkt te luisteren naar de naam ‘Hammie’ en twee nieuwsgierige konijnen ‘Nijntje’ en ‘Nina’.

 

Ik heb veel ervaring opgedaan tijdens mijn stages op de peuterspeelzaal en in de groepen 1, 2, 3 en 4 op de basisschool. De meest waardevolle ervaringen deed ik in mijn rol als moeder op. Ik ben zorgzaam, liefdevol, geduldig en begripvol. Dit ziet u duidelijk terug in de omgang en de verzorging van uw kind. Wellicht handig om te weten: Ik bied opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 6.30 tot 19.00 uur. Ik heb ervaring met wasbare luiers en inbakeren. Andere wensen zijn bespreekbaar.

Wij wonen op een prachtige locatie: een mooie hoekwoning met een grote tuin rondom het huis. Hier is genoeg ruimte voor uw kind om fijn te kunnen spelen! Ook in de wijk zijn veel speeltuintjes, schoolpleinen en grasveldjes te vinden en met een paar minuten fietsen/lopen staan we in het bos. Ik ga graag met de kinderen naar de speelweide in Berg en Bos, het park (Sprengenpark of Oranjepark) of de bibliotheek. Ook Paleis het Loo en de Kroondomeinen zijn geliefde plekken om naar toe te gaan. Over het algemeen trekken we er met de bakfiets of vierlingwagen op uit. Voor uitjes wat verder van huis heb ik ook een auto tot mijn beschikking.

Hier in huis valt genoeg te beleven. Mijn voorkeur gaat uit naar speelgoed met een open einde. Kinderen hebben ontzettend veel fantasie. De spelmogelijkheden zijn eindeloos! Ik bied kinderen voornamelijk duurzaam speelgoed aan. Houten blokken, een houten treinbaan, duplo, de Grimms regenboog en een Wobbel zijn enkele voorbeelden hiervan. Naast vrij spelen ben ik graag creatief bezig met en voor de kinderen. We tekenen, knutselen, verven, kleien, bakken, verkleden en zo nog meer. Bijna niets is te gek.  Knutselwerkjes van uw kind plak ik in een plakboek. Deze krijgt u na verloop van tijd mee naar huis.

Ik vind een goede overdracht heel erg belangrijk. Door gebruik te maken van een overdrachtmapje houd ik u op de hoogte van de belevenissen van uw kindje. Ook ontvangt u elke maand een digitale nieuwsbrief en een fotogalerij. Zo krijgt u letterlijk een kijkje bij uw kind in de opvang.

U kunt van mij liefdevolle verzorging, veel persoonlijke aandacht, gezelligheid en flexibiliteit verwachten. Daarnaast hecht ik veel waarde aan structuur en regelmaat. Ik maak gebruik van een ‘vaste’ dagindeling. De tijden kunnen wat schuiven; het aanbod blijft hetzelfde.

Bent u nieuwsgierig geworden en/of heeft u vragen? Neem gerust een kijkje op mijn facebookpagina ‘Gastouderopvang Yess’ of neem contact op met het gastouderbureau. Ik maak graag kennis met u en uw kind!