Beste ouders,

 

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Jennifer Rahajaan (1989), moeder van 3 dochters (2012, 2016 & 2020) en samen met mijn vriend wonen wij met veel plezier in een kindvriendelijke buurt in Apeldoorn zuid.

Na het behalen van mijn diploma SPW-niveau 4 Jeugdzorg heb ik gewerkt op verschillende BSO’s, kinderdagverblijven, het speciaal basisonderwijs en in de thuiszorg. Ik ben thuis als gastouder gaan werken omdat ik moeder zijn en werken zo goed kan combineren.

Wat ik belangrijk vind is dat kinderen zichzelf kunnen zijn, ieder kind is uniek. Ook vind ik het belangrijk dat kinderen rust, regelmaat, reinheid en structuur meekrijgen. Ik hecht veel waarde aan normen en waarden. Religie, samen spelen en delen, rekening houden met elkaar, iedereen mag zijn wie hij wilt zijn en dat respecteren wij.

Naast een gestructureerde dag van binnenkomst, eten/ drinken en slapen, hebben we ook tijd om te knutselen en lekker buiten te spelen.

Ik maak gebruik van een tweeling/ vierlingbuggy en een bakfiets als we eropuit gaan. We gaan dan graag naar het park, schoolplein of even achter op het pleintje spelen.

Ook maken we veel gebruik van de achtertuin. In de herfst kunnen we fijn opzoek gaan naar o.a. eikeltjes en blaadjes om te gebruiken voor het knutselen. In de lente en zomer picknicken we heel veel, vaak eten we dan om 12u een boterham in het park.

We hebben ook themadagen zoals Valentijn, Pasen, de zomervakantie, seizoenen etc.

 

 

Geopend op ma, di, do van 7:00 tot 18.00 en wo (evt vrij) van 7:00 tot 12.30u. (Evt andere tijden in overleg.)

Gastouder Nennie