Gastouderopvang “de vrolijke noot”

Beste (a.s.) ouders.

Ik ben Ingrid Scholten – van den Belt en getrouwd met René. Samen zijn we de trotse ouders van Jonathan (2002) en Noa (2007). Daarnaast wonen onze kater Gizmo en poes Lizzy gezellig bij ons. Zij zijn overdag meestal buiten te vinden. Wij wonen in een vrijstaand huis in het centrum van Apeldoorn. We hebben een grote tuin met een afgescheiden stuk voor de vrolijke noot waar de kinderen fijn kunnen spelen.

In maart 2014 ben ik gestart met gastouderopvang “de vrolijke noot”. Daarvoor heb ik 12 jaar als medisch secretaresse gewerkt en 9 jaar in de kinderopvang op alle groepen. Begin 2014 heb ik de keus gemaakt om weer terug te gaan naar het werk waar mijn hart het meeste ligt en dat is de kinderopvang. Ik heb er bewust voor gekozen om als gastouder te gaan werken, omdat ik op deze manier de meeste tijd, aandacht en liefde aan de kinderen kan geven. Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn/haar eigen manier. Bij “de vrolijke noot” is er alle ruimte om stap voor stap de ontwikkeling te ontplooien. Ik werk met een dagindeling om zo een veilige, vertrouwde en gestructureerde omgeving te bieden, maar binnen die dagindeling kijk ik individueel naar uw kindje.

Ik ben een zorgzame, creatieve, muzikale gastouder. Knutselen, liedjes zingen, cakejes/koekjes bakken, buiten spelen, muziek maken, boekjes lezen, spelletje spelen etc. het kan allemaal bij mij. Met elkaar zullen we er een gezellige dag van maken. Respect naar elkaar toe vind ik erg belangrijk evenals een positieve benadering naar de kinderen toe. Tevens vind ik het belangrijk om een open communicatie te hebben met ouders/verzorgers. Ik werk met een schriftje waarin ik onze belevenissen van de dag schrijf. Er is bij mij veel bespreekbaar. Flexibele opvang, vroeger/later brengen/halen, in overleg is er veel mogelijk.

Gastouderopvang “de vrolijke noot” biedt opvang aan kinderen van 0 – 4 jaar, op maandag, dinsdag en donderdag van 07:00 – 18:00. Afwijkende tijden zijn bespreekbaar.
Mijn uurtarief is € 5.25 per uur. Dit is inclusief eten en drinken. Flesvoeding, dieetvoeding en luiers dient u zelf mee te nemen.

Mocht u meer willen weten dan nodig ik u van harte uit om op mijn website te kijken www.devrolijkenoot.jouwweb.nl. Uiteraard bent u ook van harte welkom om, vrijblijvend, kennis te komen maken.