Naam gastouder: Ingeborg Ridder
Bedrijfsnaam: Gastouderopvang ‘t Mispeltje
Woonplaats: Apeldoorn
Wijk: Zevenhuizen
Opvang: bij de gastouder thuis
Gastouder sinds: 2014

Hallo, ik ben Ingeborg Ridder en gastouder vanaf 2013.
Sinds eind 2018 woon ik met mijn vriend en onze drie dochters (2013, 2016, 2019) in ons mooie huis in Zevenhuizen (Sluisoord)

Voordat ik gastouder werd heb ik ruim 7 jaar op een kinderdagverblijf gewerkt. Na bezuinigingen werd ik genoodzaakt een ander pad in te slaan. Zo ben ik in januari 2014 gastouder geworden.

Wij hebben de opvang apart van ons huis in een ruimte aan het huis vast. Daar vang ik kindjes op in de leeftijd 0-4 jaar.
Een plekje voor de kindjes waar ze heerlijk kunnen spelen en ontdekken. Ook buiten is er genoeg te beleven.

Wat kan ik u en uw kind (eren) bieden:
Met de bakfiets gaan we regelmatig er op uit. Naar de speeltuin, het park en ook in de bibliotheek zijn we vaak te vinden.
Ik vind het heerlijk om met kinderen naar buiten te gaan, en de kinderen laten ontdekken wat de natuur ons te bieden heeft. Kijken hoe beestjes leven, hoe een appeltje groeit en eikeltjes zoeken.

Ieder kind is uniek en kan zich ontwikkelen op zijn eigen tempo. Kinderen zijn vrij om hun eigen talenten te ontwikkelen.
Voor de kinderen vind ik het belangrijk dat ze weten waar ze aan toe zijn. Dat biedt een vorm van veiligheid en vertrouwen, vooral voor de allerkleinsten. Daarom zorg ik voor regelmaat in de dag, met vaste tijden om te eten, te spelen en om te slapen.

Wat ik verder nog belangrijk vind:

  • creatief bezig zijn,
  • respect voor ieder kind,
  • flexibiliteit,
  • individuele aandacht,
  • vertrouwen,
  • liefde en veiligheid.