ilja-boekBeste ouder(s),

Graag verzorg ik de liefdevolle opvang van uw kind, terwijl u ontspannen aan het werk kunt.

Mijn naam is Ilja van der Woldt en ik werk met heel veel plezier al 20 jaar in de kinderopvang. Moeder van twee kinderen één gaat naar de basisschool en de andere naar het voortgezet onderwijs en getrouwd met John, die in de zorg werkzaam is op onregelmatige tijden. Door deze situatie is het heerlijk dat ik thuis aan het werk ben, in een ruime, kindvriendelijke, eengezinswoning, in de wijk Het Woudhuis. En kan/mag hij ook mijn vaste vervanger zijn.

Kinderen zijn mijn passie. Het verzorgen en de begeleiding van kinderen in hun dagelijkse bezigheden is leuk om te doen. Door activiteiten te ondernemen, maar ook rust momenten in te bouwen. De thuissituatie benaderen d.m.v. kleinschalige opvang.

Het spelen in een vertrouwde en veilige omgeving, waar ieder kind met respect wordt behandeld en liefdevolle aandacht krijgt. Ik geniet van kinderen om me heen en vind het telkens een leuke uitdaging om kinderen in hun zelfredzaamheid te stimuleren en begeleiden. De ondeugendheid en eerlijkheid van kinderen geven mij vreugde en blijdschap.

Ik bied flexibele, kleinschalige, betaalbare kinderopvang aan in een huiselijke omgeving voor kinderen van 0 − 4 jaar, met één vast gezicht. Doordat de leeftijden variëren kunnen de kinderen van elkaar leren en elkaar helpen. Met een dagritme die aansluit bij de behoefte van uw kind. Zodat het kind de aandacht krijgt die het nodig heeft en zich kan ontwikkelen in zijn eigen tempo.

We hebben een grote tuin, waarin de kinderen dagelijks kunnen spelen, fietsen, stoepkrijten enz. Achter ons huis hebben we een omheinde tuin met een afgesloten poort.

Voeding en verzorging kan uiteraard geheel op uw eigen wensen worden afgestemd.