ilja-boek

 

Beste ouders,

 

Graag verzorg ik de liefdevolle (chr.) opvang van uw kind, terwijl u ontspannen aan het werk kunt.

Mijn naam is Ilja van der Woldt en ik werk met heel veel plezier ruim 26 jaar in de kinderopvang. Moeder van twee kinderen (Brian 2-4-2003 en Lynn 20-4-2007) getrouwd met John, die als verpleegkundige werkt in de zorg, op onregelmatige tijden. Door deze situatie is het heerlijk dat ik thuis aan het werk ben, in een ruime, kindvriendelijke, eengezinswoning, in de wijk Het Woudhuis. En kan/mag hij ook mijn vaste vervanger zijn.

Kinderen zijn mijn passie. Het verzorgen en de begeleiding van kinderen in hun dagelijkse bezigheden is leuk om te doen. Door activiteiten te ondernemen, maar ook rust momenten in te bouwen. De thuissituatie benaderen d.m.v. kleinschalige opvang.

Het spelen in een vertrouwde en veilige omgeving, waar ieder kind met respect wordt behandeld en liefdevolle aandacht krijgt. Ik geniet van kinderen om me heen en vind het telkens een leuke uitdaging om kinderen in hun zelfredzaamheid te stimuleren en begeleiden. De ondeugendheid en eerlijkheid van kinderen geven mij vreugde en blijdschap. Ieder kind is uniek en welkom!

Ik bied chr., kleinschalige, betaalbare kinderopvang aan in een huiselijke omgeving voor kinderen van 0 – 4 jaar, met één vast gezicht. Doordat de leeftijden variëren kunnen de kinderen van elkaar leren en elkaar helpen. Met een dagritme die aansluit bij de behoefte van uw kind. Zodat het kind de aandacht krijgt die het nodig heeft en zich kan ontwikkelen in zijn eigen tempo.

De voortuin is speciaal ingericht voor de kinderen, waarin de kinderen dagelijks kunnen spelen, fietsen, glijden enz. Achter ons huis hebben we een omheinde tuin met een afgesloten poort. We gaan zeer regelmatig wandelen in de kiddybus.

Voeding en verzorging kan uiteraard geheel op uw eigen wensen worden afgestemd.

U mag altijd vrijblijvend kennis komen maken. Voor meer informatie en mijn werkdagen verwijs ik u graag door naar: www.chr-gastouder-ilja.nl Mail: chr.gastouderilja@gmail.com Of bel: 0620022800