Hallo ouders!

 

Mijn naam is Femke van Kuilenburg. Samen met mijn vriend, dochter Robinn (2010) en een kleine dierentuin (kat, vissen en chinchilla’s) woon ik aan de Arnhemseweg in een fijn huis met een lekker grote tuin.

Vooral die tuin is belangrijk in mijn opvang, omdat ik samen met de kinderen dagelijks veel buiten ben te vinden. Regent het heel hard, dan vermaken wij ons zeker ook in de veranda of binnenshuis.

Als de setting het toelaat gaan we ook vaak op pad. Naar het bos, het park, de kinderboerderij of lekker naar de speeltuin. Picknickmand mee, regenlaarzen aan en we gaan op avontuur! Vies worden mag en zal dus ook zeker gebeuren.

Naast dat wij heel veel buiten beleven zorg ik natuurlijk dat er ook binnen genoeg te spelen (leren) valt. Zo knutselen we vaak, spelen we een spelletje, maken de kinderen prachtige schilderijen en bouwen we de mooiste kastelen. Spelenderwijs leren en ontdekken wij zo de wereld.

Als we moe worden van alle ontdekkingstochten die wij dagelijks beleven, zorg ik natuurlijk ook voor rustmomentjes in een dag. Dit doe ik bijvoorbeeld door aan tafel te eten, voor het slapen gaan met z’n allen een boekje te lezen of even rustig een mooie tekening te maken.

Wil je graag een afspraak maken voor een vrijblijvende kennismaking?

Doe mij dan even een mailtje en ik reageer met de mogelijkheden.

fivankuilenburg@gmail.com

 

Misschien tot snel!

Groetjes Femke