Hallo allemaal,

Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Esther, 53 jaar, getrouwd met Eric en moeder van 3 kinderen (Melvin 1997, Nadieh 2000, Jari 2003).

 

Ben in 2003 begonnen met het oppassen op mijn neefje, buurtkinderen en broertjes of zusjes van klasgenootjes van mijn  kinderen. Dit vond ik zo leuk om te doen dat ik er mijn werk van heb gemaakt. Kan zo thuis zijn voor mijn eigen kinderen en verdien er ook nog wat mee, wat wil een mens nog meer.

Ik ben woonachtig in Klarenbeek. Vanaf mijn woning naar De Maten is het ong 10 min rijden.

Wij wonen in een  2 onder 1 kap met  ruimte buiten om te spelen. Trampoline,   zandbak, schommel, en veel buitenspeelgoed  aanwezig. Ook is er binnen genoeg ruimte om te spelen.

Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich vertrouwd en veilig voelen bij mij.

Als we gaan eten of drinken doen we dat altijd aan tafel. Verder ben ik geen type die zegt van zo laat dit en zo laat dat, ik laat het afhangen van hoe de behoefte op dat moment van de kinderen is.

Ben iemand die houdt van kleinschalig opvang zodat ik genoeg aandacht heb  voor de kinderen die ik opvang, mijn voorkeur gaat uit naar max.3 kindjes per dag. Ik bied opvang aan op 3 dagen in de week…maandag, dinsdag en donderdag.

Wilt U meer van mij weten kunt u contact opnemen via Gastouderbureau FIJN!

Groetjes Esther