Mijn naam is Editha en ik woon samen met Sjors in Apeldoorn.

In 2000 is onze dochter Ashley geboren en in 2004 onze zoon Enrico. In juni 2011 ben ik begonnen als gastouder en ik werk nog steeds met heel veel plezier samen met de kinderen. Ik vindt het belangrijk dat de kinderen zich hier thuis voelen en met plezier komen. Ook vindt ik het belangrijk dat de kinderen zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen en opgroeien.

Ik bied opvang aan kinderen van 0 t/m 4 jaar. Wij wonen in de wijk Zevenhuizen (de Mheen). Dit is een kindvriendelijke buurt. Wij wonen in een drive-inn woning, daarvan is de beneden verdieping voor de opvang. We spelen in de tuinkamer en een gedeelte van de garage. Van de garage hebben wij een slaapkamer gecreëerd zodat de kleintjes daar heerlijk kunnen slapen. De kindjes hebben allemaal een eigen bedje en slaapzak. Tijdens het eten en drinken zitten we gezellig met z’n alle aan tafel, voor de kleintjes heb ik een kinderstoel.

Buiten hebben wij een afgesloten tuin waar de kinderen veilig kunnen spelen. Wij zijn vaak buiten te vinden in de tuin of we gaan er op uit met de wandelwagen. Ook vindt ik het erg gezellig om met de kinderen te knutselen. Wij hebben een kinderkeukentje , bouwhoek maar als ze even rustig op de zitzak een boekje willen lezen kan dat natuurlijk ook. Verder hebben wij veel gevarieerd speelgoed wat ik vaak omwissel zo blijft het altijd leuk.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Tinkelbell? Dan maak ik graag een afspraak met u voor een kennismakingsgesprek.