Kom gezellig spelen en leren bij gastouder opvang Ravelijntje.

Lieve kindjes, papa’s en mama’s. Even voorstellen:

Ik ben Desiree woon samen met mijn kinderen Lotus (2009) en Isis (2011) in de wijk De Maten. Ook hebben wij een hondje, onze lieve Franse bulldog “Bandit”, waar wij vaak een boswandeling mee maken. In de tuin zitten “Muffin” en “Gummy” dat zijn onze 2 konijntjes. Die wij tijdens opvanguren samen kunnen voeren en knuffelen.

Ravelijntje biedt opvang aan maximaal 4 kindjes (een gastouder mag tot 6 kindjes tegelijk opvangen) dit om de zorg en aandacht voor de kindjes goed te kunnen verdelen.

Wist u dat: Ravelijntje is afgeleid van ravelijn. Een ravelijn is een buitenwerk van een vesting. Het is een vijfhoekig versterkt eiland, omgeven door een ravelijnsgracht. Een ravelijn biedt dus veiligheid/bescherming.
Dit beschermde/veilige gevoel wil ik de kinderen in mijn opvang bieden. Een onbezorgde tijd. Geborgenheid, gezelligheid, samenspel, persoonlijke ontwikkeling, creativiteit, gezondheid (zowel gezonde voeding als ook hygiëne) en zelfredzaamheid zullen worden gestimuleerd.

Met geloofsovertuiging wordt rekening gehouden.
Daarnaast werk ik met een vast dagritme. Vaste eet- en rustmomenten. Wel zullen de activiteiten per dag wisselen. Met mooi weer zullen er buitenactiviteiten plaatsvinden, bij wat slechter weer spelen wij spelletjes en zijn wij creatief bezig.
•Opvangtijden in overleg (flexibel)
*LRK registratie
* diploma helpende zorg en welzijn specialisatie gastouder
* diploma kinder EHBO