Beste ouders,

Fijn om mezelf aan u voor te mogen stellen.

Mijn naam is Corrie Stout, 42 jaar, getrouwd met Arie en al 21 jaar werkzaam met kinderen.

Wij wonen in een gezellig huis met een flink stukje tuin in Apeldoorn zuid.

Ik ben in het bezit van een SPW-3 diploma kinderopvang.

Met 4 speeltuinen om ons heen, een kinderboerderij op fietsafstand, een bibliotheek in de buurt, een voetbalveld achter ons en nog veel andere mogelijkheden om er op uit te gaan kunt u wel raden waar we de meeste tijd verblijven. Zodra het weer het toelaat zuigen we onze longen vol frisse lucht en gaan we naar BUITEN! Wat we ondernemen is mede afhankelijk van het weer maar ook van de inbreng van de kinderen zelf. En vaak zijn we ook heerlijk in de ruime, af te sluiten, tuin aan het spelen op de fietsen of tracktors, de glijbaan en de zandbak, kleuren we de stoep heel mooi, zoeken we kriebelbeestjes en slijmerige slakken of planten we van alles in de tuin. Worden we lekker vies! Schommelen we in de hangmat, trekken we er met elkaar op uit, lopend of met de bakfiets. Soms pakken we de auto en gaan we even bij de stoomtreinen kijken. En in de vakantie gaan we graag een keer naar Monkey Town.

Binnen is er ook genoeg speelgoed, boekjes en knutselmateriaal binnen handbereik van de kinderen om zich eindeloos mee te vermaken. Op dagen met heel veel regen gaan we apenkooien in de kamer. Of maken we een racebaan met afplakband op de grond, zodat er uren geracet kan worden.

Zodra we een reden voor een feestje weten, bakken we cup cakejes en gaan we lekker smullen. Duurt dat te lang? Dan maken we een feestje?!

Ondertussen werk ik volgens Rust, Regelmaat en Reinheid want dat geeft een kind structuur en veiligheid in het kleine leventje. We hebben dus vaste eet, drink en slaapmomenten. En ook gaan we, net zoals thuis, wel eens wat boodschappen doen en vouwen we samen de was op en genieten we vooral van elk klein momentje met elkaar.

Ik bied dagopvang van 1 tot 4 jaar op maandag en donderdag.

Wij zijn positief christen en leven dit ook voor aan de kinderen. Met respect, liefde en aandacht, maar ook met consequent zijn. Ons geloof in Jezus is de basis van ons leven en dat zit ook in mijn manier van opvang verweven. Vanuit de liefde van God staan wij open voor alle culturen. Als gebed voor het eten zingen we een lied, we lezen uit de kinderbijbel en praten en zingen open over ons geloof.

Met 21 jaar ervaring als gastouder én als pedagogisch medewerker is elke dag weer anders.                                           Heel hartelijk welkom om verder kennis te maken.

Groeten Corrie Stout