DE KLEINE KABOUTER   biedt  RUIMTE:

  • voor ieder kind van 0 tot 4 jaar.
  • voor ontwikkeling, ieder kind in zijn/haar eigen tempo.
  • om buiten te spelen op ons supergrote buiten-speelterrein met een verhard erf en een groot gras/speelveld.
  • om binnen te spelen/slapen. In de gesplitste woonboerderij is speciaal voor de kinderen een ruimte in een huiselijke kaboutersfeer ingericht. Er is een slaapkamer met 3 slaapplekken en een aparte babyslaapkamer. De hal en het achterhuis bieden d.m.v een hekje de mogelijkheid om de hele jonge van oudere kinderen gescheiden te laten spelen.

Kortom: een fijne betrouwbare gastouderopvang door een ervaren gastouder(sinds 1998)

 

Beste (aanstaande) ouders,

Een van de mooiste aspecten aan mijn werk als gastouder vind ik de kinderfantasie. Het is zo ontzettend leuk als je door een kind wordt betrokken in hun fantasiespel. Door veel voor te lezen en mee te spelen probeer ik de kinderfantasie te stimuleren. Jullie vinden bij mij een kleinschalige kinderopvang, met liefde en aandacht voor ieder kind, waar duidelijkheid, rust, regelmaat en natuurlijk ook de normen en waarden nog heel vanzelfsprekend zijn!

Samen met Jan (echtgenoot) woon ik een gespitste woonboerderij. Onze 2 volwassen dochters hebben hun eigen gezin en wonen niet meer thuis.

“De kleine kabouter” is landelijk gelegen tussen de op- en afritten van de A1 en A50 (Apeldoorn/Deventer/Zutphen).

Jullie kleine kabouter kan bij ons terecht op:

  • maandag     7.00 tot 17.30
  • dinsdag     7.00 tot 17.30
  • donderdag   7.00 tot17.30

Voor meer informatie kunnen jullie bij het gastouderbureau terecht, maar het is veel leuker om zelf te komen ervaren hoe de kinderen bij ons worden opgevangen. Ik nodig jullie dan ook graag uit voor een vrijblijvende kennismaking. Tot binnenkort!

Hartelijke groet ,Bea Schotman