foto-voor-siteBeste ouders,

Als moeder van twee prachtige dochters  ( 1999 en 2002  )  ben ik zeer ervaren met het zorgdragen en opvoeden van kinderen. Gedurende heel mijn leven hebben kinderen mij erg aangetrokken, en ik heb daarom altijd  al met kinderen gewerkt in een peuterspeelzaal, kinderopvang en als oppas moeder.

Nu ze inmiddels wat ouder zijn kan ik mijn passie met het gastouderschap prima combineren.

Ik heb mijn dochters altijd warm en liefdevol opgevoed, respect voor anderen staat bij ons hoog in het vaandel. Wat ik belangrijk vind is dat kinderen zich zelf kunnen  zijn, en zich op hun gemak voelen bij ons. Ook vindt ik het belangrijk dat kinderen  structuur,  verzorging ,rust en regelmaat  meekrijgen.  Ik hecht veel waarde aan  normen en waarden  zoals samen spelen en rekening houden met elkaar en dat de opvoeden consequent is Nee is nee, ja blijft ja. Uiteraard in samenwerking en naar wens van ouders.

Ik maak  veel tijd vrij voor allerlei activiteiten zoals knutselen, boekjes lezen, tekenen, verven, wandelen, naar de speeltuin of naar de kinderboerderij.  Er is  voldoende speelgoed aanwezig voor elk kind op zijn eigen leeftijdsniveau.

Ik ben heel zorgzaam en liefdevol en ben erg geduldig en sociaal  Bij ons in huis niet wordt gerookt , zelf ben ik dan ook geen roker.

Wij  wonen we in een veilige  kindvriendelijke wijk ( Zuidbroek)  in een tussenwoning met een ruime afgeschermde tuin waar de kinderen heerlijk kunnen spelen.

Ik wil u hierbij graag uitnodigen om verder kennis te maken zodat u maar ook ik, een beeld kan scheppen en om alles te bespreken. Heb je vragen?

Neem gerust vrijblijvend contact op met Gastouderbureau FIJN!

Met vriendelijke groet,

Barida