Beste ouders,

Een spontane, vrolijke, creatieve mama van 2 kinderen, met  lieve man en kat woont vlakbij kinderparadijs Malkenschoten in Apeldoorn Zuid. Ik ga graag naar buiten(in de ruime tuin en/of naar speeltuinen) en hebben als slogan spelen=leren dit doen we graag en veel. Dansen, liedjes zingen, knutselen, tekenen en lekker gek doen staan hoog op het lijstje’ te doen’ op een dag samen.

Ik heb vaste momenten op de dag. Zoals een fruit-,tussendoortje en lunchmoment.  Daartussen geef ik de kinderen de vrijheid om vrij te kunnen spelen. Ik bespreek en presenteer verschillende onderwerpen en met de kinderen gaan we er dieper op in en hoe we dat vormgeven  verschilt regelmatig…… door te tekenen, kleuren, plaatjes of een verhaal.

Ik ga respectvol met  kinderen  om en geef hen goede  normen en waarden mee. Ik voed mijn kinderen met christelijke waarden en normen op. Dit zal ik nooit afdwingen, maar op een speelse en toch vrijblijvende manier bijbrengen.
Ik vind dit belangrijk bij de opvoeding en ontwikkeling van een kind. Dit geldt ook voor hoe een kind naar anderen is, en behandeld zou moeten worden door anderen.

Dit moet u zien in de vorm van handjes vouwen en even stil zijn voor het eten.
Met feestdagen zullen we ook vertellen waarom dit feest gevierd wordt.

Mijn website is www.hetschapenhuys.nl mocht u nieuwsgierig zijn.

Ben u enthousiast? En wilt u open en eerlijk communiceren met gastouderbureau en gastouder betreffend uw kind dan bent u hier op het juiste adres!

Groetjes Antje