Beste ouders,

Ik ben Anna la Roi, moeder van 3 kinderen, waarvan de jongste (meisje) in oktober 2019 geboren is. Van 2005 tot 2020 heb ik op s ‘ Heerenloo als groepsbegeleider op verschillende groepen gewerkt.

Dit werk heb ik altijd met veel liefde gedaan. , maar met 3 jonge kinderen en het onregelmatige werken heeft mij doen besluiten  om gastouder te worden.

Gastouder opvang: OPGEPAST!

Kinderen die bij mij in de opvang komen zullen mee draaien met ons dagelijks leven als gezin. Zo brengen wij elke dag onze oudste zoon naar school en halen we de boodschappen samen. We zijn graag buiten, en lopen elke dag een ronde met de honden in het park. Onze 2 honden zijn onderdeel van ons gezin. Wel kan ik de honden afzonderen als dit nodig is. Ook vind ik het belangrijk om de kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met de honden zodat zowel de kinderen als de honden op hun gemak zijn. Wij zijn christelijk, dus luisteren vaak christelijke liedjes en bidden voor het eten.

We houden van creatieve activiteiten, zoals knutselen, tekenen, verven, zingen en muziek maken. Mochten we hierna nog tijd over hebben bakken we graag koekjes of een cake 😊

Wij wonen in een rijtjes huis, met een achtertuin waar de kinderen lekker kunnen spelen. Er staat een klimrek met een glijbaan, en ook hebben we de wereld aan auto’s, fietsen, steppen en tracktors om mee te spelen.

Kinderen onder de 4 zijn van harte welkom, mochten deze kids oudere broers of zussen hebben is in overleg voor hen ook wat mogelijk qua opvang. Dit ligt even aan welke tijden en hoeveel plek er nog is natuurlijk.

Met mijn bakfiets ben ik mobiel binnen Apeldoorn, dus mocht je op de route naar, of in de buurt van de regenboog woudhuis wonen, is evt. ophalen en brengen ook mogelijk (in overleg)

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact op met Gastouderbureau FIJN en zij brengen u met mij in contact.

U bent van harte welkom om kennis te komen maken, de koffie staat klaar .

 

Anna.