Hi!

Even voorstellen,
Wij zijn Celina en Anthony  Linthorst en zijn beide 29 jaar.
samen hebben wij één dochter Sophie 08/11/22.

 

Ik, Celina start als gastouder, oorspronkelijk kom ik uit de ouderenzorg, maar nu onze dochter geboren is maak ik de overstap om te beginnen als gastouder op deze manier kan ik voor onze dochter en de andere kinderen zorgen.

Ik vind het erg belangrijk dat de kindjes zich thuis voelen, en de aandacht krijgen die ze verdienen. Verder vind ik het ook erg belangrijk dat ze zichzelf kunnen & mogen zijn, niets moet (bijna) alles mag.

Lekker creatief bezig zijn, knutselen, verven, spelletjes en vooral ook vrij spelen en samen liedjes zingen. Voor de aller kleinste vind ik het belangrijk dat ze een vast ritme hebben, zover dat mogelijk is natuurlijk! Voor ons huis hebben wij een heerlijke speeltuin, waar we dan ook samen lekker kunnen spelen! 

De dagen dat ik werk zullen de maandag, (evt woensdag) dinsdag en donderdag van 7:30 – 17:30 tijd kan altijd besproken worden. Het uurtarief is inclusief broodmaaltijd, fruit, drinken, koekje, doekjes. Exclusief luiers, flesvoeding & warme hap.

Uiteraard ben ik in bezit van EHBO voor baby en kind, diploma Helpende Zorg en Welzijn en staan wij ingeschreven in het personen register.

Ik kijk er erg naar uit om jullie te leren kennen, vragen mag altijd en een gesprek is altijd goed! Hopelijk tot horens

Lieve groet,
Celina,  Anthony en Sophie